FOTO DE LA SEMANA

FOTO DE LA SEMANA

domingo, 10 de abril de 2011

VOLTA PEL MORO

Este dissabte passat es va fer una nova eixida, en esta ocassió els plans erea eixir tots junts desde Gybsa cap el alt del moro per les ventes i despres muntar la pista fins l'alt del moro, i a partir d'eixe punt Karreta i Pinxe seguirien preparant-se per la Pedals de Foc.
A les 8 del mati, Llavero, Patilla, Pinxe, Karreta i Javi que portava una nova Lapierre X-control, que li havia deixat Fidel , de CA FIDEL per provar-la.
Com sempre la foto de familia
Desde Gybsa vam anar per L'alba direcció el pou clar i per ahi, carretera de Fontanars per agafar el cami de les ventes, el ritme era prou lent, sobretot per Patilla que encara no pot forçar ja que esta en proces de rehabiltació, i ahi es produí l'anecdota del dia, pues inclús ens van passar un grup de master 60.
La puja anava sent a ritme suau quan van començar els problemes per Karreta i s'adona que tenia un pedal trencat.
Les imatgens de la puja a "la blanca"


Una vegada dalt, Karreta i Pinxe decidiren fer la volta en tots pues el pedal de Karreta estava prou mal i no podia peladetjar molt be, aixi que tots junts van decidir tornar per la senda dels Jabalins cap a casa.
Moments de la baixa











En aplegar a fuset, vam deicidir tornar per carretera pues Javi estava ja prou cansat, pues era la primera eixida llarga i la cama de Patilla tampoc donava pa mes.
Esperem que a JAvi li haja agradat la bici i es decidixca, per altra part esta ja possa la data per la volta a Xativa, que sera la setmana despres de Pasqua.

La ruta, 45 Km en tres hores i mitja reals, poc a poc anirem aumentant en possar-se Javi i la cama de Patilla al puesto.

No hay comentarios:

Publicar un comentario