FOTO DE LA SEMANA

FOTO DE LA SEMANA

viernes, 15 de abril de 2011

THE MASTER 35 NEVER SURRENDER

Lo que no pot ser no pot ser, hi ademes hi ha que arreglar-ho, després de l'humillació dels master 60 camí de fontanars, i vore com ells agafaven la variant mes dura, mentre nosaltres feien el cami mes facil, Patilla i el Moro van decidir possar fi a esta situació.

Eren les 18:30 en Gybsa y van agafar cami de Fontanars, una vega passat l'entrador de Ponce venia el moment, quan passaren per alli, encara ens venia al cap el moment fatidic en que vam sentir una onada d'aire, i com si fora una fletxa, ens passava el master 60 sense temps a reaccionar, i despres un altre i un altre, es una imatge que tenim gravada en la ment. Superat eixe moment agafarem cami cap a la vall seca per descobrir el secret de la seua força, i van seguir el camí que ells ens van mostrar, primer era una pujada de asfalt , després era grava i pujava i pujava, després un tros de plá, me puja i ja finalment una baixa fins la segon venta.

Objectiu cumplit, ara ja sabem el seu secret, espere que aixi s'oblide el record de les nostres ments i quan tanque els ulls no torne a vore-los.

Ara tenim una variant mes dura per anar per la vell seca gracies als Master 60.

No hay comentarios:

Publicar un comentario