FOTO DE LA SEMANA

FOTO DE LA SEMANA

lunes, 18 de abril de 2011

ESTRENA LAPIERRE X-CONTROL DE JAVI

Continuant amb l'entrenament dels  masters 35, este dissabte hem tornat a fer una volteta globera per anar fent fondo i poder agarrar el nivell de l'estiu passat. A les 08:30 del matí eixíem des de Gybsa Javi "el Rumano", Miguel Ángel "el Moret" i hem tingut el plaer de ser acompanyats per nostre veí Raül "el vinicultor de l'Alqueria". En esta eixida no han pogut estar Karreta, què està preparant-se la mitja marató de Denia, Javi "el broker" que està comprant-se una càmera per a poder entrar en la nova secció del holding intokables "Intokables fotogràfics", Pinxe que o ve està festejant o ve està fent notes llargues per a les processons de setmana santa i Patilla, que per a baixar més ràpid se n'ha anat a fer-se  un "coxinillo" i així amb els quilos adquirits poder accelerar millor en les baixades. Dir també que hui ha sigut l'estrena de la nova màquina adquirida per Javi "el Rumano" al qual el desitgem que gaudisca d'ella per molt de temps.

L'eixida  ha estat retrassada un poquet degut a la incompatibilitat de l'unflador de Gybsa i la bici de Raül, però tot a quedat solucionat amb l'unflador de la gasolinera de Sant Rafael. Una vegada arreglada la bici de Raül hem començat la volteta cap al Pilar, i després cap al camí de la garnaxa per a eixir a Todos Vientos. Portant una horeta de ruta, el vinicultor de l'alqueria ha tingut una punxada en la roda de darrere que a pesar de ser Tubeless se n'ha anat desunflant poquet a poquet. Degut que no disposaven de càmera amb pitó estret, el nostre veí ha hagut d'abandonar la ruta i baixar al poble. Miguel Ángel i Javi han continuat la volteta per todos vientos, anant per la finca de Sant Vicent i després fins l'Alianda.

Una vegada hem arribat a l'Alianda i vegent que Javi es trobava bé, hem decidit creuar pel pont de ferro, pujar a Fuset i després d'alternar alguns camins eixir a l’ermita de morera i tornar-se per la carretera fins Ontinyent.

Poquet a poquet els masters 35 van agarrant forma i les mitjanes han passat en dos setmanes de 13,5 km/h a 17 km/h. Continuant així en un mes començarem a fer les megavoltes que tan ens agraden.

Les fotos de la volta:

Miguel Angel "El moret"

Javi "El rumano"

No hay comentarios:

Publicar un comentario