FOTO DE LA SEMANA

FOTO DE LA SEMANA

miércoles, 20 de abril de 2011

INTOKABLES RUNNING A LA MITJA MARATO DE DENIA 2011

Es evident que el grup Intokables BTT a poc a poc està adquirint nous membres i per tant noves inquietuds. Ja no sols ens conformem amb fer eixides amb bicicleta sinó que a més a més ens interessen altres esports.
Amb la intenció de difersificar els esports que practiquem al grup Intokables btt, alguns dels seus membres estàn potenciant una secció de running. S´anomena, per no perdre identitat, Intokables Running. Ja en son uns quans, uns deu, els que a banda del btt també queden per a fer eixides a correr tant per asfalt com per muntanya.
Dos del seus membres es van aventurar aquesta setmana a fer la seua primera prova competitiva. Aquets membres son Ferran "Sastre" i Enrique "Karreta". No es comformen a fer qualsevol prova, sino que de primeres van a correr una mitja marató (quines pilotes tenen). Va ser la VIII Mitja Marato de Dénia, sobre un recorregut de 21,097 km. i que es va celebrar el passat diumenge 17/04/2011.

La prova comptava amb un total de 524 inscrits en total. Amb el dorsal 330 (Sastre) i 331 (Karreta).
La prova va començar a les 10:15 del matí. El temps prometia i així va ser. Es notava que era primavera i que estaven a la costa. Feia calor i bufava una suau brisa que feia més agradable la prova. La cursa començava a dins de  Dénia i s´encaminava al passeig marítim. Despres de passasr pel port esportiu es seguia tot el passeig fins arribar al final on et desviaven per dins de les urbanitzacions. Sobre el km 11, tornaves a eixir capa al passeig i desde ahí, passant de nou pel port esportiu, fins a la linia d´arribada.

La prova al final es feu una mica dura, ja que la calor apretava i que també es notava la cansera. Al final no va anar tant malament ja que les clasificacions van ser:

-Karreta: 1:43:13  posicio 172 en la general.
-Sastre:  1:47:58  posició  247 en la general.

Les sensacions van ser molt bones i no descarten tornar-se a presentar a més proves d´aquest tipus.
Esperem que més membres s´animen a participar en proves tant de correr com de bici.

El recorregut:

Unes fotos de Karreta i Sastre:


No hay comentarios:

Publicar un comentario