FOTO DE LA SEMANA

FOTO DE LA SEMANA

domingo, 24 de abril de 2011

VOLTA BENICADELL

Aprofitan les vacances de setmana Santa un grup d'Intokables , Karreta, El  Moro i Patilla, van anar a fer la volta al Benicadell.
Era una nova ruta, preparada per Patilla, amb l'Objectiu principal de tornar del Benicadell sesnse xafar Carretera.

A les 8:00 estavem preparats en Gybsa per començar, degut a les plutjes,l'itinerari es va tindre que modificar un poc, pues , en principi anavem a a anar per la senda de les abelles fins agullent, pero degut al fang que podriem trobar, vam anar per el cami fondo fins Agullent i depres pel cementari fins atzeneta.
una imatge de l'eixida pel cami fondo.
Una vegada en Atzeneta vam agafar la pista direccio la font Freda on vam fer la primera paradeta:

El ritme que portaren era prou tranquil, pues encara que les sesacions dels master 35 ja son millors, sobretot la cama de Patilla encara no dona pa mes, i no pot forçar.
A partir de la Font freda ve un tros prou pla fins la falda del Benicadell on estava com no, ja que era un ruta de Patilla, una senda, no molt dificil, que portava fins Beniatjar,que vam tindre que fer en precaució, pues el terreno estava encara molt humit.
A partir de beniatjar venia un terreno que haviem preparat que era nou, el primer tros vam xafar molt de fang, pero per sort era prou en baixà i no vam tindre massa dificultat.
La ruta nomes tenia un punt, el qual no sabiem si es podria fer i casualitat que quan apleguem alli hi havi un home matjor alli, el cami es perdia, i havia que travessar un barranc, en voremos, el home ens diu que no podiem passar, i nosaltres li deim que parixia una senda, total que li diem que nosaltres anem a provar, i el tio, ens diu: altra volta, que per ahi no es pot, total que van tirar endavant, i definitivament si es podia, ara, la frase, va ser la risa tot el camí.
Desde eixi punt agafaren ja la pista que va desde el deposit d'Otos fin Atzeneta que passa pel costat d'una torre.
En la ruta prevista, desde Atzeneta la idea era muntar per un camisn per pillar la senda del Port, pero ja eren les 11:30 i entre que el temps estava canviant i Karreta tenia que estar abans de la 1 en Ontinyent van decidir tornar pel Patxe fins Ontinyent, una vegada dalt del repetidor ens agafa ja la plutja i el tram final el vam fer plovent.
En arribar vam anar directes al llavador:
Les sensacions per els Master 35 van sere prou bones, pues era la primera eixida ja mes dura que feien i la van aguantar prou be, aixo si, el ritme no era molt fort, ja que anaven controlant les pulsacions per tal de no passar de 160 .
Al final la volta van ser 4h i mitja, en la qual nomes pararen uns 10 min per mintjar unes barretes i els tipiques paradetes, i 54 Km. com s'aprecia aci:

Cal destacar que Karreta venia del dia anterior de fer 95 Km ell soles, muntan Caves, moro i Sant esteve ,a una mitja de 17,4 per  seguir preparant els Pedals de Foc.
La ruta:
Una ruta molt recomanable, que seria millor si es puja al port per tornar depres per la vall d'Agres , eixa sera la proxima vegada que la fem.

1 comentario:

  1. un buen reportage de esta estupenda ruta ,sin duda.me alegro hacerme seguidor de esta pagina ya que soy asiduo a visitarla .un saludo,te espero como amigo ..!!!!

    ResponderEliminar