FOTO DE LA SEMANA

FOTO DE LA SEMANA

lunes, 5 de septiembre de 2011

ESTIU 2011

  Quan ja quasi ha acabat l'estiu 2011, cal repassar l'activitat del grup estes dates, i es que entraetes i soparets no queda massa temps lliure per a poder practicar l'esport.

Cal destacar que un dels membres , Sastre, ha estat molt ocupat pues va tindre la feina de compossar la musica del pregó de de Festes , i nosaltres de interpretar-la.

Que ja son dos nous membres, Mauro i Javi, es que han vingut al mon i que per tant forment part ja d'esta familia, acompayant a Alvaro i Marcos de moment.

Que ha hagut un membre "adult" que s'incorpora, el nostre presi Pomar, i com no, un document grafic que ho demostra.


Per altra banda Patilla ha estat d'invistaganda per ahi, i ja te preparades dos "baixadetes" per a properes eixides, una variant Enduro per la balarma i una trialereta en Mariola.
El broker ha estat possant-se a to en Sant Esteve en secret, a vorem si l'esforç dona resultat i ja s'atreveix a fer una volta en la qual deixe de vore el camapanar, tambe hi han fotos que ho demostren.



Aixi que ja recuperats tornem de nou en les piles carregades ara que ja deixa de fer tanta caloreta, i per començar res millors que uns quans representatnts se'n van el cap de setmana a fer la matahombres, ja contaran com ha hanat per alli.

No hay comentarios:

Publicar un comentario