FOTO DE LA SEMANA

FOTO DE LA SEMANA

viernes, 14 de enero de 2011

PROPOSTA RUTES 2011

Per este 2011 hi han algunes rutes preparades "importants" que intarem fer en el major nombre de membres possibles, aixo vol dir que els lessionats tenen que estar recuperats, aixi que no tenen data prevista.

Les mes importants fora de les voltes cicloturistiques serien:

Ontinyent - Caves - Naiximent Vinalopo - Ontinyent: Volta ja feta l'any passat en no massa dificulat tecnica, on este any podria variar-se el retorn per no baixar el barranc.

Volta pel Xorret de Cati: Volta que esta preparada per der per Xorret de Cati, en una dificultat tecnica un poc mes elevada.

Ontinyent - Caves - Alcoi - Via xixarra -Ontinyent: Volta impressionant, volta molt exigent en quan a durea, i el nivell es pot variar pues les zones mes "tecniques" es poden fer per llocs alternatius.

Ontinyent - Alboi - Ontinyent: Volta per els voltans de Xativa eixint dsede Ontinyent, volta preparada a traves d'altres rutes i que jo he unit per fer-ne una, resultat: Embosca segura.

Ontinyent - Gandia -Ontinyent: Volta per la via del tren, que podriem plantejar per pasar el dia en la platja o be tornar en Bici.

Biar - Biar: Recorregut per les serres d'alli, aprofitatn les rutes que alli preparen.

Estes podiren ser les voltes mes caracteristiques a falta de mes propostes per part dels membres, ja que per Maig hi haura qui tindra que fer rutes mes llargues.

No hay comentarios:

Publicar un comentario