FOTO DE LA SEMANA

FOTO DE LA SEMANA

martes, 21 de septiembre de 2010

CRONICA PRESENTACIO

Este diumenge va ser la inaguracio oficial de la INTOKABLES BTT, com s'havia quedat, a les 7: 30 ja estaven totos a punt per fer-se la foto oficial, amb l'ajuda de ALejandro que va ser previssor i va portar el tripode i que comtem en la presencia d'un expert en fotografia com Mariano, guanyador de la mejor foto "procesional" de Tobarra,  es va fer l'instantanea.

D'esquerra a dreta: Ferran "Sastre", Enrique "Karreta", Mario "Nasiet", Javier "Broker", Carlos "Patilla", Miguel Angel "moro", Mariano "Marià", Alejandro "Pinche", Javi "Lleganyeta", Sergio "Lleganya" i Quique "Pipeta".
Només eixir el sol el grup enfilava el tiraor direcció el pont nou.
 Despres direcció ja al Pou clar per enfilar les primeres rampes del dia, aunque estes encara eren suaus.

Desde ahi dirreció a la pujada a fuset per les ventes, deprés de un poc de carretera i rises , entrarem ja per fí al cami que va direcció a les ventes, on ja están les primeres rampetes dures,  anava costan un poc mes i   el grup anava fent -se llarg, fins la primera baixadeta on molts ja mostraven maneres


A partir d'ahi començava el port de categoria especial de fuset, cadascú va agafar el seu ritme i poc a poc es va anar pujant fins l'alt de fuset,  una pujada no dura en quan a inclinació , però si te moltes pedres soltes i al final se fa "pestosa", les cares de sufriment o dien tot en l'alt.

Al final de la pujada es fa fer el reagrupament de tots en l'alt de fuset i desde allí ja era quasi tot baixaeta fins a Fontanars


 L'ultima baixaeta un poc tecnica per a baixar a Gamellons, encara que cal dir que no tots la feren.




No crec que faja falta dir qui no va fer la baixaeta final, pues salta a la vista... ja desde eixi punt ja possarem rumb a Fontanars, pués la fam apretava , i ja a tota velocitat darrere de l'amic Karreta que anava tirant del grup fins el Bar Avenida on ens esperava Pipa per completar el grup.


L'esmorçar fou molt distragut com sempre, "puyeta" per aci "puyeta" per alla, però ens que hi havien esmorçant, aixo era precís, el mestre Karreta i Pinche ens feu uns "manolos" que entraven com si fora aigua i el cacau volaba de la taula.

Després de l'esmorçar es van fer les eleccions parlamentaries on es va proclamar per majoria abssoluta president a Enrique "Pipa", que propossarà la següent reunió oficial, mentres tant, a maxacar-se tots per tal de estar en forma per la següent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario